Cariere

Istocescu&Vintila – Business Lawyers este in mod constant in cautare de avocati specializati si consultanti in servicii conexe care sa se alature echipei sale multidisciplinare.

In cazul in care esti avocat cu ambitii profesionale sau expert in servicii conexe (cum ar fi dar nu limitat la consultant financiar sau fiscal, expert in fonduri europene, expert in achizitii publice, contabil) indragostit de profesia ta si care impartasesti valorile noastre, te asteptam sa te alaturi echipei noastre pentru un interesant parcurs profesional, dar in egala masura de business.

Pentru a te avea in echipa noastra, noi suntem gata sa iti oferim o intreaga paleta de formule de colaborare mixata cu formule de business la alegerea ta, pentru a identifica pe cea mai potrivita pentru stadiul carierei tale profesionale sau in business.

Aducem alaturi de noi cei mai buni profesionisti oferindu-le un mediu de lucru pozitiv, incurajator si dinamic, dezvoltarea in cariera, proiecte de activitate ambitioase, vizibilitate pe piata relevanta a serviciilor juridice si cele conexe.

Suntem in cautare de avocati si experti, care, pe langa experienta profesionala, sa poata oferi viziune in business, abilitati de comunicare si de lucru in echipa. Presupunand ca avem norocul sa cunoastem astfel de persoane, vom acorda atentie substantiala in continuarea formarii acestora, fiind dispusi sa investim atat in dezvoltarea profesionala, cat si personala a membrilor echipei noastre.

Oferim avocatilor si expertilor inalt calificati si cu experienta, dar si proaspetilor absolventi, sansa de a deveni parte dintr-o firma de avocatura performanta si eficient condusa, cu care se pot identifica de la inceput, pentru a putea impartii sansele cresterii si succesului acesteia.

Daca esti interesat sa gasesti mai mult decat o oportunitate de moment si cu adevarat ai viziunea unui parcurs profesional in una dintre ariile noastre de expertiza, atunci chiar trebuie sa te cunoastem si te rugam sa trimiti scrisoarea de intentie la office@istocescu-vintila.ro, sau vino sa ne cunoastem personal.

Pentru pozitii actuale de colaborare cu firma noastra, te rugam sa vizitezi sectiunea Functiuni Deschise din pagina Noutati.