VIZIUNEA TA DEVINE POSIBILA

Istocescu&Vintilă – Business Lawyers este o societate de avocatura membra in Baroul Bucuresti, cu expertiza profesionala dovedita in multiple arii de business. In rapida dezvoltare si cu un portofoliu de clienti in crestere, noi reprezentam avocatii de business puternic ancorati in lumea reala si in mediul de afaceri din Romania si din afara tarii.

ABORDAREA NOASTRA

Ne definim ca fiind avocati de business, practicand o abordare noua si proaspata, nu numai in ceea ce priveste domeniul juridic ci si in ceea ce priveste lumea afacerilor in general – Avocatura in spirit antreprenorial. Suntem avocati, insa in acelasi timp suntem si antreprenori, la fel ca majoritatea clientilor nostri. De aceea, ne este usor sa le intelegem obiectivele si provocarile si sa ne aplecam cu empatie asupra nevoilor lor, setand in felul acesta premisele solide pentru ca viziunea lor sa devina realitate.

VALORILE NOASTRE

Creativitate si abordare personalizata

Considerand ca nicio afacere nu seamana cu alta, evaluam cu o viziune proaspata fiecare situatie juridica, folosindu-ne creativitatea si experienta acumulata pentru a croi solutii juridice optime, adaptate nevoilor specifice ale fiecarui client, la cel mai inalt nivel al calitatii serviciilor.

Eficienta prin inovatie

Intelegem ca piata este in evolutie continua si structurile de afaceri devin cu fiecare zi mai complexe, de aceea ne straduim sa fim informati la zi si sa ne pastram necontenit inovativi in modul de abordare. Avocatii si consultantii nostri specializati isi cunosc domeniul pana in cele mai de detaliu aspecte si va vor ghida de fiecare data catre cele mai bune solutii.

Pentru ca avem o minte structurata si crescuta in business, intelegem cat de importanta este eficienta, si, de aceea, abordam colaborarea cu clientii nostri cu diligenta practica in toate aspectele.

Empatie si transparenta

Promovam relatiile de afaceri deschise, bazate pe colaborare, in cadrul carora clientii nostri se pot baza pe noi, oferindu-le acces deplin la informatie, in orice moment, in mod deschis si transparent.

Ne confruntam cu cele mai dificile provocari, pe care le abordam cu intelegere si empatie, oferind in felul acesta clientilor nostri un mediu de lucru prietenos, pozitiv.

Promisiunea noastra

Combinatia ideala de competente multidisciplinare

Functionam integrat, competentele multidisciplinare ale echipei de avocati si consultanti constituind premisele pentru oferirea unor recomandari clare si pentru implementarea de strategii vizionare.