Termeni si Conditii

Delimitari

Informatiile cuprinse in prezentul website sunt prezentate in scopul informarii generale si nu reprezinta consultanta juridica de specialitate. Istocescu&Vintilă – Business Lawyers nu preia si nu isi asuma nicio raspundere in privinta interpretarii in acest sens a informatiei din website. Vizitatorii sunt sfatuiti sa cerceteze si sa solicite confirmare inainte de a actiona in conformitate cu aceste informatii; consilierea de specialitate este necesara in legatura cu orice problema specifica. Istocescu&Vintilă – Business Lawyers nu poate fi tinuta responsabila pentru continutul paginilor externe din internet la care face timitere website-ul.

Drepturi de autor

In afara de situatia in care este specificat altfel, informatiile si materialele postate in prezentul website sunt subiect al protectiei ca si drept de autor. In consecinta, aceste informatii nu pot fi modificate sau alterate in vreun fel, nu pot fi distribuite sau folosite in scop comercial, articole sau publicatii, fara un acord expres al titularilor drepturilor.

Colectarea de date cu caracter personal prin www.istocescu-vintila.ro

Singurele date cu caracter personal colectate de Istocescu&Vintilă – Business Lawyers prin website sunt cele cuprinse in informatiile date de vizitatori in mod voluntar prin accesarea website-ului. Cu titlu de exemplu, aveti posibilitatea sa accesati website-ul nostru cu anumite intrebari si solicitari. Atunci cand completati formularul din pagina de contact a website-ului, aveti posibilitatea sa ne lasati numele dumneavoastra si alte informatii de contact, inclusiv numele companiei, adresa dumneavoastra de e-mail, adresa dumneavoastra postala, adresa de comunicare pentru compania dumneavoastra, ori alte date personale.

Folosirea datelor personale colectate prin www.istocescu-vintila.ro

Istocescu&Vintilă – Business Lawyers foloseste datele personale furnizate de dumneavoastra in mod voluntar pentru a raspunde la intrebarile si solicitarile adresate acesteia prin intermediul website-ului. Istocescu&Vintilă – Business Lawyers foloseste de asemenea informatiile primite de la dumneavoastra pentru a imbunatati continutul si functionalitatea website-ului, pentru o mai buna intelegere a pietei in care actioneaza clientii acesteia si pentru imbunatatirea serviciilor furnizate. Istocescu&Vintilă – Business Lawyers si rezerva dreptul de a va contacta in viitor pentru a va oferi informatii legate de produsele si serviciile considerate a fi in aria dumneavoastra de interes.

In mod similar este posibil sa deveniti abonatii nostri la informatiile furnizate de noi prin e-mail. Pentru aceasta categorie de servicii, aveti posibilitatea sa nu optati pentru subscriptie sau sa renuntati oricand la subscriptia efectuata.

Datele colectate in mod anonim prin www.istocescu-vintila.ro

Suplimentar fata de informatiile furnizate de dumneavoastra prin accesarea website-ului, Istocescu&Vintila – Business Lawyers foloseste tehnologii de colectare de informatii anonime in legatura cu accesarea website-ului. De exemplu, folosim tehnologii pentru a inregistra informatii in legatura cu numarul de vizitatori care ne acceseaza website-ul, data si ora accesarii, durata accesarii, paginile vizualizate. De asemenea, folosim tehnologii pentru determinarea motorului de cautare pe care vizitatorii il folosesc la accesare si adresele de la care acceseaza website-ul nostru (de exemplu in situatia in care website-ul este accesat prin banner-ul publicitar).

Aceasta tehnologie nu are capacitatea de a va identifica in mod personal. Este doar o tehnologie care face posibila adunarea de date statistice in legatura cu vizitatorii website-ului si modalitatea de utilizare. Istocescu&Vintilă – Business Lawyers foloseste aceste date anonime si le distribuie catre terti in scopul imbunatatirii continutului si functionalitatii website-ului, a unei mai bune intelegeri a clientilor si pietei si imbunatatirii serviciilor furnizate.

Divulgarea datelor cu caracter personal

Istocescu&Vintilă – Business Lawyers poate distribui partial sau integral datele dumneavoastra personale colectate prin intermediul website-ului catre subcontractori, care vor utiliza aceste date in conformitate cu Termenii si Conditiile, in scopul atingerii obiectivelor pentru care ne-ati furnizat aceste date. Mai mult, pot exista anumite circumstante limitate in care Istocescu&Vintila – Business Lawyers va transfera si inregistra aceste date in bazele de date ale companiei, cum ar fi in situatia in care aceasta inregistrare este pentru conformarea la anumite prevederi legale, administrarea justitiei, in scopul protejarii intereselor dumneavoastra vitale, sau pentru situatia unei vanzari a companiei, fuziune, reorganizare, divizare ori alt eveniment similar. Cum nicio metoda de transfer de date nu este garantata impotriva interceptarilor ilegale si neautorizate ale tertilor ori abuzurilor, Istocescu&Vintilă – Business Lawyers va depune toate eforturile rezonabile pentru asigurarea protectiei datelor dumneavoastra, inclusiv tehnologie standardizata de criptare si metode de securizare offline in locatiile de sediu.

Protectie antivirus

Istocescu&Vintilă – Business Lawyers va depune toate eforturile pentru verificarea, protectia si testarea documentelor in toate formele acestora. Este recomandabil pentru toti utilizatorii sa ruleze programe antivirus in legatura cu toate materialele descarcate din internet. Istocescu&Vintilă- Business Lawyers nu poate fi tinuta responsabila pentru nicio pierdere, distrugere sau prejudiciere a datelor dumneavoastra ori sistemului informatic care ar fi putut surveni in timpul folosirii vreunui material cuprins in website-ul Istocescu&Vintila – Business Lawyers.

Intrebari in legatura cu Termenii si Conditiile

In cazul in care aveti orice intrebari in legatura cu Termenii si Conditiile ori in legatura cu modalitatea in care Istocescu&Vintila – Business Lawyers proceseaza datele cu caracter personal, va rugam sa ne contactati.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor

In cazul in care se produce orice modificare in cuprinsul Termeni si Conditii, vom incarca varianta actualizata in aceasta sectiune. Actualizarea periodica a acestei pagini ne ofera confortul faptului ca sunteti atentionati in legatura cu informatiile pe care noi le colectam, modalitatea in care le utilizam si circumstantele in care le distribuim catre alte persoane, in cazul in care astfel de circumstante ar exista.